Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Hedendaagse gadgets met traditionele schoonheid; houten gadgets

Geschreven door
Geplaatst op18 februari 2015, 12:48 CategorieDesign

Technologische ontwikkelingen zijn niet meer weg te denken uit de huidige maatschappij. Denk aan de razendsnelle ontwikkelingen van de computer en het internet. Zo’n 15 jaar geleden was deze combinatie uniek in Nederland, maar inmiddels heeft bijna iedereen zelfs internet op zijn smartphone of tablet. De razendsnelle ontwikkeling van technologische gadgets zorgt ervoor dat de schoonheid van traditionele toevoegingen aan deze gadgets nog weleens vergeten wordt. Daarom lichten we in dit artikel enkele trends op het gebied van houten gadgets voor je uit!

Houten gadgets

In onze huidige maatschappij wordt duurzaamheid steeds belangrijker. Hierdoor neemt de vraag naar duurzame bosproducten zoals hout en papier toe. Houten gadgets zijn vaak 100% natuurlijk en zijn bovendien handgemaakt.  Of het nu voor de ecologische persoon is, die de voorkeur geeft aan houten producten boven niet-biologisch afbreekbaar plastic, of voor pure klassieke mensen die gecharmeerd zijn door de tijdloosheid die houten gadgets meegeven, de houten vormen zijn zowel visueel opvallend als praktisch. Voorbeelden te over van prachtige, klassieke houten gadgets.

Houten horloges

Wil je bij de tijd blijven? Dan is een houten horloge een stijlvolle manier om dat te doen. Houten horloges zijn in 2014 definitief doorgebroken in Nederland, nadat de gadgets uit Amerika zijn over komen waaien. Voor dit jaar is te verwachten dat deze prachtige houten horloges steeds vaker om de pols te zien zijn. Een houten horloge is, naast een stijlvolle, een praktische oplossing om bij de tijd te blijven. Door het lichte gewicht en het fijne materiaal voel je niet eens dat je hem om je pols hebt zitten.

houten-gadgets-2

Houten zonnebrillen

Het aftellen tot de lente is, met nog een maandje te gaan, inmiddels begonnen. De dagen worden langer en de temperaturen lopen langzaam op. Om je alvast voor te bereiden op de zomer kan deze houten gadget dan ook niet ontbreken. De houten zonnebril zal komende lente en zomer weer schitteren op de stranden, terrasjes en alle andere plekken waar de zon straalt. De houten zonnebril heeft door de meebuigende scharnieren een perfecte pasvorm. De kwaliteitsglazen moeten er daarbij voor zorgen dat je ogen goed zijn beschermd tegen de felle UV straling van de zon. Kortom, een stijlvolle en traditionele gadget om de zonnige tijden door te komen!

houten-gadgets-3

Heb jij nog meer voorbeelden van traditionele houten gadgets die de hedendaagse technologische, koude gadgets opvrolijken? Laat het ons zeker even weten in een reactie, zodat wij hem toe kunnen voegen aan dit artikel!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.