Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Triby is je nieuwe koelkastmagneet

Geschreven door
Geplaatst op5 januari 2015, 16:44 CategorieHuis en inrichting

Triby is een apparaat dat je bluetooth speaker en je gele post-it-notities uit de keuken kan laten verdwijnen. Je kunt er zelfs binnen je huis mee bellen. Dus berg dat papier maar op en laat je smartphone maar in je zak; Triby helpt je wel.

Triby

Je kent het wel: sta je net te koken of wat lekkers te maken in de keuken waar je handen lekker vet of vies van worden, gaat je telefoon af. Met heel wat gedoe haal je hem besmeurd uit je broekzak en neem je het telefoontje aan, terwijl je ondertussen weent dat je broek voor de rest van de avond naar kipkruiden riekt. Of dat moment waarop je snel even iets op een gele post-it wil schrijven, maar die dingen in geen velden of wegen te zien zijn. Had je nu maar een apparaatje waarmee je je gesprek kunt aannemen en een boodschap kunt achterlaten.

En dat apparaatje is aangekondigd op CES 2015. Het is heel simpel: het heet Triby en je plakt hem als het ware op je koelkast of ander object waar de magneet op werkt. Je verbindt de Triby met je smartphone of tablet via de app en hebt opeens een verdomd handige accessoire waar je al snel niet meer zonder kunt. Via de Triby kun je niet alleen bellen, je kunt er ook berichten of tekeningen op achterlaten, dankzij het kleine, maar fijne e-inkt-scherm. Die berichten laat je achter via de applicatie en zijn binnen no-time verstuurd.

Ook is de Triby een speaker: je kunt er de muziek op je smart device mee afspelen. Daarnaast kun je de handige assistent ook aansluiten op je wifi-netwerk, waarna het mogelijk is muziek te streamen via je computer, bijvoorbeeld. Als laatste kun je ook bellen met het apparaat, maar alleen naar de smart devices die ook thuis zijn. Zo hoef je niet langer door het huis te schreeuwen om te vragen of je dat koekje mag, dat net vers gebakken uit de over komt. Maar zonder gekkigheid: de Triby lijkt een verdomd apparaatje; je wist niet dat je hem nodig had, tot nu.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.