Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Mad Catz L.Y.N.X. 9 is een Mobile Hybrid Controller

Geschreven door
Geplaatst op7 januari 2015, 11:45 CategorieGaming

Mad Catz heeft een soort Zwitsers zakmes-accessoire getoond voor je smartphone. Je kunt er onder andere een gamecontroller van maken. En dat ziet er inderdaad zo bijzonder uit als op de foto.

Mad Catz L.Y.N.X. 9

Het Zwitserse zakmes van Mad Catz kun je in veel situaties gebruiken. Ten eerste kun je hem omtoveren tot een bluetooth gamecontroller, voor een Android-smartphone of -tablet en zelfs voor pc, zoals je hierboven op de afbeelding kunt bekijken. En mocht je een smart tv met bluetooth-verbinding hebben, dan kun je zelfs het toetsenbord van de Mobile Hybrid Controller gebruiken om er over het web mee te surfen. Het toetsenbord is voorzien van de QWERTY-indeling, dus je zult hem moeiteloos kunnen gebruiken.

mad-catz-lynx-1

Wanneer je hem helemaal hebt opgevouwen, zou de accessoire zelfs in het zakje van je overhemd moeten passen, als we de fabrikant mogen geloven. De L.Y.N.X. 9 kan zo uitgevouwen worden dat er zelfs een 7 inch tablet tussen past; ook kun je de accessoire voorzien van een speciale standaard, waarmee je hem vast op een tafel kan neerzetten. Wil je het helemaal gek maken, dan kun je de meegeleverde kabels gebruiken om je tablet aan te sluiten op je televisie, zodat je op een nog groter scherm dat simpele spelletje kunt spelen.

Verder kun je er dus ook op je pc mee gamen en bevat de controller een ingebouwde microfoon, zodat je ook de stemgestuurde applicaties kunt bedienen met het ding. Je kunt er zelfs mee bellen tijdens het gamen – of je nou zelf het gesprek start of gebeld wordt. De accessoire is gemaakt van metaal en andere ‘premium’ materialen en kost in Noord-Amerika, waar hij vanaf maart te koop is 299 dollar. Of dit moderne Zwitserse zakmes ook naar Europa toe komt, is nog niet bekendgemaakt. Echt goedkoop is het ding niet.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.