Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Dit Batman pak komt uit de 3D-printer

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2015, 11:32 CategorieOpvallend

Een man, gespecialiseerd in het maken van kleding voor cosplay, heeft een volledig en bad ass Batman pak uit de 3D-printer geprint. Het Batman pak is gebaseerd op het pak dat Batman draagt uit de Batman: Arkham-videogameserie.

Batman pak uit de 3D-printer

Vroeger wilde we het denk ik wel allemaal: ons eigen superheldenkostuum. Want superhelden waren tof. Sterker nog: superhelden zijn vandaag de dag nog nooit zo populair geweest. Marvel en DC troeven elkaar nu jaarlijks af met een handjevol films en series en hoewel Marvel aan de winnende hand is in de concurrentiestrijd, kan niemand ontkennen dat Batman één van de meest toffe en herkenbare superhelden ooit is. Hij heeft geen superkrachten, maar wel een strategisch inzicht, een hoop geld en gadgets die hem helpen.

batman pak1

Reden genoeg voor menig jongetje om te wensen ook eens in dat Batman pak rond te lopen. En hoewel dat wel kan, zijn die pakken vaak… teleurstellend (klikken op eigen verantwoordelijkheid). Het kan dus beter. En het is beter gedaan. Stevie Dee, een man die wel vaker de betere cosplay-pakken in elkaar zet, heeft, samen met Tundra Designs en Gauntlet FX, een volledig en awesome Batman pak uit de 3D-printer laten rollen en het resultaat is verbluffend. Het Batman pak is gebaseerd op de Batman: Arkham-videospellenreeks.

De 3D-printer kan heel belangrijk worden in de medische wetenschap of voor NASA, die onlangs nog een moersleutel doormailde naar een ruimtestation die hem daar uit kon printen, maar kan ook ingezet worden door creatieve mensen die er toffe dingen mee maken. En met de toenemende beschikbaarheid van de 3D-printer, kan dit alleen nog maar leuker worden. Stevie Dee geeft overigens aan hier niet te willen stoppen: Dee claimt plannen te hebben voor een Deathstroke en Arkham Knight pak; wij zijn erg benieuwd.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.