Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De REV is een slimme speelgoedauto

Geschreven door
Geplaatst op21 januari 2015, 11:33 CategorieSpeelgoed

Het bedrijf WowWee brengt een slimme speelgoedauto op de markt, die je met je smartphone kunt besturen en waar je verschillende spellen mee kunt spelen. Een tweede speler is niet eens nodig.

De REV-speelgoedauto: voor één en twee spelers

Het bedrijf WowWee wil een nieuwe bestuurbare speelgoedauto op de markt uit brengen, die je met je smartphone bestuurt. Nu is dat principe niet nieuw, aangezien de afgelopen maanden al veel meer van dit soort producten verschenen zijn. Maar de REV (Robotic Enhanced Vehicles) doen de dingen net even anders. De auto’s zijn ontworpen met het idee er kleine spelletjes mee te spelen. En aangezien we met auto’s te maken hebben, komt het veelal neer op racen. Maar wat nu als je alleen bent en niemand hebt om mee te spelen?

rev-auto-1

Ook dan zit je goed met de REV van WowWee. Wanneer je de REV koopt, dan krijg je twee auto’s. En mocht er niemand zijn om met je te racen, dan bestuurt de AI van de auto de tweede speler. Verder werkt de bestuurbare auto zoals je wellicht al gewend bent: je downloadt een app voor je smartphone (Android of iOS) en kunt hem direct besturen via de knoppen op het touchscreen. Heb je toch ineens iemand om mee samen te spelen, dan downloadt diegene ook de applicatie en kunnen jullie direct beginnen met racen.

Wanneer de auto’s uitkomen in Nederland, is niet bekend. Maar in juni worden ze in Noord-Amerika gelanceerd, samen met een aantal spelletjes. Later voegt de ontwikkelaar nog meer spellen toe. Eén van die game is bijvoorbeeld geïnspireerd op een populaire Call of Duty-modus: Capture the Flag. En je kunt later nog meer modi verwachten die je normaal gesproken in videogames tegenkomt, omdat de bedenker fervente gamers zijn. Later verschijnt er ook een smart ramp: die positioneert de auto er perfect voor, zodat je sprong altijd awesome is.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.