Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Dit Beast Kingdom Iron Man beeldje kan echt zweven

Geschreven door
Geplaatst op2 januari 2015, 20:09 CategorieOpvallend

Speelgoedfabrikant Beast Kingdom heeft een nieuw Iron Man beeldje geïntroduceerd: een zilveren variant die ook echt kan zweven dankzij een elektromagnetisch plateautje.

Beast Kingdom Iron Man

Speelgoedfabrikant Beast Kingdom heeft een enorm tof Iron Man beeldje ontworpen. Het Beast Kingdom Iron Man beeldje kan namelijk echt zweven. Het zilveren beeldje zweeft boven een plateau wat een elektromagnetisch veld creëert. Het mooie aan dit speelgoed, is dat het officieel door Marvel is gelintenseerd en nog onderdeel uitmaakt van de Iron Man 3-film, Officieel heeft het Beast Kingdom Iron Man beeldje de Egg Attack Iron Man Mark.2 Special Floating Edition en gaat-ie je, zonder verzendkosten, zo’n 111 euro kosten.

Omdat het officiële merchandise is, is het zo dat alle details kloppen. Van het pak tot aan de verbindingen aan toe en de manier waarop het personage vliegt tot aan de lichtgevende ogen – alles schreeuwt Iron Man. In de borst en in de voeten van het Beast Kingdom Iron Man beeldje vinden we dezelfde kleur led-verlichting. Mocht je deze gadget op het oog hebben en ook zo’n fonkelende Iron Man in je kamer hebben willen staan, sla dan maar flink wat batterijen in: om Iron Man zoals in de video hierboven te laten zweven, heb je tot acht batterijen nodig.

De speelgoedfabrikant Beast Kingdom maakt wel vaker toffe merchandise van stripboekpersonages. Zo is er ook een Spider-Man in dezelfde vorm nagebouwd als Iron Man hierboven, met het karakteristieke grotere hoofd en met veel detail opgebouwd. Die Spider-Man is gebaseerd op de superheld uit The Amazing Spider-Man 2-film. Bij dat personage krijg je die soorten webspul en acht verschillende soorten handen, zodat je het speelgoed ook nog een beetje zelf kan vormgeven. Deze Spider-Man zou je grofweg 73 euro kosten.

  • Delen:

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.