Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Steam gaat gebruikers toelaten games te streamen

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2014, 0:48 CategorieGaming

Steam gaat het bekende platform Twitch achterna, door gamers de mogelijkheid te bieden om hun game te streamen naar andere gebruikers.

Steam gaat Twitch achterna

Steam heeft sinds kort de mogelijkheid om je scherm naar de wereld te streamen. Je kan simpelweg meekijken met vrienden door op de “Watch Game”-knop te drukken, uiteraard moet die persoon die wel eerst inschakelen. De dienst is volledig gratis en heeft ook geen extra software nodig, zo belooft Valve.

Voorlopig kan nog niet iedereen van de functie gebruik maken, alleen een select groepje bèta-testers. In de nabij toekomst zal de functie echter wel voor het grote publiek beschikbaar zijn. Ook om naar iemand anders zijn game te kijken moet je deel uitmaken van die groep. Met de dienst gaat Steam het populaire Twitch achterna, een bedrijf wat niet zo lang geleden nog door Amazon werd gekocht.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.