Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Sony werkt aan intelligent slot genaamd Qrio

Geschreven door
Geplaatst op12 december 2014, 19:53 CategorieHandig

Sony is een crowdfundingcampagne begonnen om geld te verzamelen voor de ontwikkeling van het Qrio Smart Lock. Dat is een intelligent deurslot wat je met je smartphone kan ontgrendelen.

Sony doet mee aan crowdfunding met Qrio

De Qrio Smart Lock, zo heet het product, kan je monteren op het slot van je voordeur. Vervolgens installeer je de bijhorende applicatie op je smartphone en kan je van daaruit je deur ontgrendelen. De twee toestellen communiceren met elkaar aan de hand van een Bluetooth-verbinding. Een fysieke sleutel wordt compleet overbodig.

Momenteel tracht Sony geld te verzamelen voor het product aan de hand van crowdfunding in zijn thuisland, Japan. Voor omgerekend zo’n 76 euro kan je een prototype in huis halen. Het uiteindelijke product zou zo’n 100 euro gaan kosten. Het is niet duidelijk of het intelligente slot ook naar Europa of de VS zal komen. Eerder berichtten we al over een ander intelligent slot, de Goji.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.