Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Samsung Galaxy S5 krijgt Android Lollipop

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2014, 9:20 CategorieSmartphones

Samsung is in Polen begonnen met het uitrollen van Android Lollipop naar de Galaxy S5. Andere landen zullen zeer spoedig aan de beurt zijn.

Android Lollipop meets Samsung Galaxy S5

Het is opmerkelijk dat Samsung nu al begint met de uitrol van de nieuwe Android-versie, aangezien dat in het verleden altijd veel langer duurde. Het is nog niet officieel bevestigd dat andere landen de update ook snel zullen ontvangen, maar dat lijkt niet meer dan logisch. De Zuid-Koreaanse fabrikant doet duidelijk een inhaalbeweging op het vlak van software-updates.

Android Lollipop staat vooral bekend om zijn nieuwe looks, wat Google “material design” noemt. Als eigenaar van de Galaxy S5 kan je daar niet echt van meegenieten, aangezien Samsung zijn eigen TouchWiz-interface op het platform installeert. Die krijgt echter wel een opfrisbeurt, met nieuwe lettertypes en een hogere aanwezigheid van de kleur wit. Een nieuwe clip-tool en een lockscreen met meer notificaties staan ook op het lijstje.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.