Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Playstation viert 20ste verjaardag met speciale editie

Geschreven door
Geplaatst op4 december 2014, 0:58 CategorieGaming

De PlayStation is ondertussen 20 jaar oud, en dat wordt gevierd met een speciale gelimiteerde editie van de vierde generatie console in de productlijn.

PlayStation blaast kaarsjes uit

Zo’n 20 jaar geleden verscheen de PlayStation One in de rekken. Het werd het begin van een van de meest succesvolle gameconsoles ter wereld. Ondertussen heeft de Japanse fabrikant al vier generaties van het toestel uitgebracht. Om dat te vieren zal er een speciale editie van de PlayStation 4 verschijnen, en dat in een zeer beperkte opgave.

Het toestel is niet zwart of wit maar grijs. Dat is een verwijzing naar de kleur van de originele console. Daarnaast is het logo op het apparaat ook in meerdere kleuren, zoals dat vroeger was. Tegenwoordig is dat gewoon eenduidig wit of zwart. Er worden maar zo’n 12300 exemplaren van het apparaat gemaakt. In Europa gaat het voor €499 over de toonbank.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.