Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Microsoft brengt MSN verder naar Android en iOS

Geschreven door
Geplaatst op11 december 2014, 21:19 CategorieSmartphones

Microsoft lanceert vandaag vier nieuwe apps voor Android en iOS, om haar online MSN-diensten te promoten. Een opmerkelijke stap van het bedrijf.

Microsoft blaast MSN meer leven in

De softwaregigant heeft nog steeds een populair online netwerk, MSN, ondanks de afschaffing van MSN Messenger niet zo lang geleden. MSN dient tegenwoordig als een soort online platform voor nieuws, informatie en allerlei producten van Microsoft. Vanaf heden kan je News, Food & Drink, Health & Fitness, Sports en Weather allemaal raadplegen op je Android- of iOS-toestel. Dat kon tot heden enkel op Windows Phone.

Opmerkelijk is dat Microsoft ook Apple’s HealthKit gaat ondersteunen in combinatie met zijn eigen Health & Fitness-applicatie. Interessant dat Microsoft wil meewerken aan Apple’s ecosysteem rond gezondheid en fitness en zo rechtstreeks de concurrentie aangaat met de Apple Watch en andere accessoires.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.