Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Je gadgets opladen met je jas

Geschreven door
Geplaatst op3 december 2014, 11:46 CategorieKleding

In deze donkere dagen voelt de timing niet helemaal lekker, maar je kan sinds kort je gadgets in stijl opladen, met je jas. Tommy Hilfiger komt namelijk met twee jassen op de markt die voorzien zijn van zonnepanelen. Dankzij zo’n jas kun je altijd en overal je gadgets opladen. Vooropgesteld dat de zon schijnt natuurlijk, maar dan wil je misschien juist geen jas aan. Best een lastig product die jas.

Overal je gadgets opladen

Zonder stroom of internet komen te zitten is de ergste nachtmerrie van elke gadgetliefhebber. Thuis zit dat wel snor, dankzij verschillende snelle alles in 1-abonnementen. Buiten de deur wil het nog wel eens mis gaan en wordt je soms geconfronteerd met een lege batterij. Dan is het fijn als je je gadget weer snel kan opladen en verder kunt gaan met waar je mee bezig was.

Verkrijgbaar vanaf 349 euro

De jassen van Tommy Hilfiger zouden daarin een uitkomst kunnen bieden. Voor de oplaadjas moet je wel diep in je buidel tasten. De herenjas kost je 349 euro, voor de damesjas mag je 349 euro ophoesten. Of je daar een mooie jas voor krijgt is een kwestie van smaak. Waar de meesten het wel over eens zullen zijn is dat de zonnecellen er een beetje kolderiek uitzien.

Genoeg stroom voor vier telefoons

Gelukkig kan je die zonnepanelen ook verwijderen en opbergen, dus je hoeft er niet de hele tijd mee te lopen. Je kan er twee apparaten op aansluiten en de mensen van Tommy Hilfiger beweren dat de zonnepanelen genoeg power bieden om vier keer je telefoon op de laden. Hoe snel dit gebeurt wordt helaas nergens vermeld.

De jassen van Tommy Hilfiger zijn niet de eerste met zonnepanelen. Maar dat zo’n groot merk ze nu ook verkoopt is op zich wel een teken dat er een toekomst voor dit soort wearable opladers is weggelegd. Toch moet je maar even de eerste gebruikersreviews afwachten voor je er een van deze jassen aanschaft. Voor dit geld wil je wel dat het echt goed werkt.

Vind je het wat, zo’n jas? Laat het weten in een reactie!

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.