Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

HTC Desire 820 maakt zijn intrede in Nederland en België

Geschreven door
Geplaatst op16 december 2014, 17:49 CategorieSmartphones

De mid-range Desire 820 van HTC zal vanaf nu beschikbaar zijn in Nederlandse en Belgische winkelrekken, dat laat de fabrikant weten in een persbericht.

HTC Desire 820

De Desire 820 is de opvolger van de Desire 816 en lijkt daar dan ook sterk op. Het apparaat heeft een 64bit-processor maar die wordt niet ondersteund door de software. De telefoon draait namelijk op Android 4.4 en die biedt geen ondersteuning voor de 64bit-structuur. Verder heeft het toestel een 5,5-inch scherm en een 13-megapixelcamera.

Er is 2GB aan werkgeheugen en 16GB aan opslagruimte voorzien in het apparaat, wat je wel kan uitbreiden aan de hand van een SD-kaartje. Qua netwerkmogelijkheden doet het apparaat het ook goed voor zijn prijsklasse, met Bluetooth 4.0, 4G en WiFi-n. Het apparaat zal voor zo’n 399 euro te verkrijgen zijn in de winkelrekken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.