Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Eerste informatie over nieuwe Google Glass lekt

Geschreven door
Geplaatst op6 december 2014, 23:48 CategorieToekomst

De eerste weetjes over de nieuwe versie van Google Glass zijn bij het Amerikaanse patentbureau verschenen. De technische tekeningen geven een idee over de veranderingen.

Nieuwe Google Glass

Het design van het nieuwe model heeft nog steeds veel gelijkenissen met de huidige versie. Het is echter wel wat meer geoptimaliseerd. De computer langs de zijkant is wat dunner, strakker en minder opvallend aanwezig. Er is uit de patentaanvraag jammer genoeg nog niet zoveel af te leiden over eventuele nieuwe functies van de bril.

In de Verenigde Staten verkoopt Google de bril momenteel in haar online winkel, de Play Store. Daar kan je voor zo’n $1500 een exemplaar van de bril bestellen. De vraag luidt natuurlijk of deze nieuwe versie nog steeds zo’n groot prijskaartje zal hebben. Als Google wil dat de bril aanslaat bij het grote publiek zullen er toch veranderingen moeten komen, aangezien de hype rond de bril de laatste tijd toch aanzienlijk gedaald is.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.