Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

De eerste beelden van Cortana in Windows 10 duiken op

Geschreven door
Geplaatst op7 december 2014, 0:28 CategorieComputers

Cortana, Microsoft’s virtuele assistente, zal beschikbaar zijn in Windows 10. Het bedrijf heeft onlangs de functies van de virtuele persoonlijkheid laten zien.

Cortana

Cortana is zowat de Siri of Google Now van Microsoft. De virtuele assistente is al langer beschikbaar voor Windows Phone, maar zal nu ook haar weg vinden naar desktopcomputers en tablets. Op Windows 10 zit de assistente verborgen in de menubar en kan je haar allerlei zaken vragen, aangezien de software volledig geïntegreerd is in Windows zelf.

Let wel op dat in bovenstaande beelden gebruik wordt gemaakt van een bèta-versie, die Microsoft beschikbaar stelt voor ontwikkelaars. De finale versie die volgend jaar uitkomt zal er waarschijnlijk helemaal anders uitzien en ook vlotter werken. Het filmpje geeft wel een idee op welke wijze je de virtuele assistente binnenkort kan integreren in je werkwijze.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.