Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

BioShock aquarium opgedoken in Super Fan Builds

Geschreven door
Geplaatst op31 december 2014, 11:02 CategorieGaming

Movie prop maker Tim Baker en z’n team hebben de City of Rapture uit de videogame BioShock nagemaakt in de nieuwste aflevering van Super Fan Builds. Dat is een webserie waarin een team iedere keer toffe film- en game-projecten opzet.

BioShock aquarium

Nog voordat we überhaupt de onderstaande video bekeken hadden, wisten we al dat we heel graag een BioShock aquarium wilde hebben. Ook al heb je niets met vissen of het onderhouden van aquaria, maar je bent wel gek op videogames en met name de BioShock-serie, dan is dit toch wel écht een ding dat je thuis zou willen hebben staan. Helaas is het aquarium niet te koop in de winkel, omdat het gebouwd is door een stel creatievelingen die wel vaker toffe film- en game-projecten opzetten in de webserie DIY.

Eerder maakte dit team ook al een schommel, gebaseerd op het personage Groot uit Guardians of the Galaxy en een kattenbak in de vorm van een Hobbit-gat, met daarin een krabpaal in de vorm van de Tower of Sauron. Je hebt dus te maken met een stel super creatieve gasten, die allemaal in de filmindustrie hebben gewerkt en dus de nodige ervaring op zak hebben. In de nieuwste aflevering zien we dus hoe het team een aquarium in de stijl van de videogame BioShock namaakt. Zo kunnen ook vissen genieten van die adembenemende sfeer.

Het meest opvallende onderdeel is natuurlijk die grote Big Daddy, met een helm die in het donker licht kan geven. Zijn drilboor-arm kan zelfs draaien. Verder zien we ook de Little Sister en Jack staan. Ben je benieuwd geworden naar het proces en de rest van het resultaat, dan kun je de video hierboven bekijken.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.