Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

‘Apple brengt 4-inch-smartphone uit in 2015’

Geschreven door
Geplaatst op5 december 2014, 9:47 CategorieSmartphones

Apple lijkt van plan te zijn een kleinere smartphone op de markt uit te brengen, zo laten leveranciers van het bedrijf aan de media weten. Apple wil hiermee inhaken op de markt van mensen die toch liever alles met één duim willen bedienen op hun smartphone.

Apple iPhone

Misschien kun je je die reclame nog wel herinneren, waarin Apple de iPhone 5 toont en laat zien dat je als mens, met een gemiddelde duim, zat hebt aan een scherm van 4 inch. Je kunt er immers alle hoeken van het scherm mee bereiken en zodoende alles op je smartphone met één handeling fixen. Als we nu terugkijken op de manier waarop Apple het kleinere scherm aanprijst, dan het nogal logisch is dat het scherm zo klein is, dan is dat natuurlijk een beetje ironisch, aangezien de grotere iPhone 6-modellen razend populair zijn gebleken.

Die nieuwe iPhones hebben laten zien dat ook Apple-fanaten toe zijn aan grote schermen op hun smartphones en wel degelijk met een phablet om kunnen gaan. Maar er is nog steeds een groep mensen die een dergelijke overstap niet wil maken – vanwege een te korte duim misschien of vanwege principes. En Apple gelooft blijkbaar dat de markt voor kleine iPhones nog steeds groot genoeg is om er een apart model voor uit te brengen. Tenminste, zo lijkt het, aangezien een leverancier weer eens z’n mond voorbij gepraat heeft.

Het bedrijf uit Cupertino zou namelijk een nieuwe iPhone klaarstomen voor 2015. Eentje die niet zo groot is als de iPhone 6 of iPhone 6 Plus, maar meer het formaat heeft van de iPhone 5. Maar dan met betere hardware en hopelijk goedwerkende software. Of dit zo is, moet nog blijken en we weten het pas zeker wanneer Apple zelf de aankondiging doet, maar zo’n verhaal komt niet nergens vandaan, denken wij altijd. Zit jij nog te wachten op een 4 inch-smartphone of heb je liever een veel groter model?

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.