Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Amazon toont werking van robots in magazijn

Geschreven door
Geplaatst op1 december 2014, 20:11 CategorieKnap

Amazon heeft enkele journalisten een kijkje laten nemen in één van zijn magazijnen, waar te zien is hoe intelligente robots de rekken met voorwerpen doen rondrijden.

Amazon zet in op robotica

In de “oude generatie” van magazijnen loopt het personeel rond met een kleine computer, die duidelijk maakt naar welke rij rekken iemand zich moet bevinden. Vervolgens wordt aangeduid in welk schap het voorwerp ligt en wordt het in een karretje geplaatst om het vervolgens te verpakken. In de nieuwe generatie van magazijnen die de internetreus op poten heeft gezet, komen de rekken gewoon naar het personeel toe.

In het magazijn rijden honderden robots rond, die met elkaar kunnen communiceren om botsingen te voorkomen. Ze nemen een rek op en brengen het vervolgens naar iemand van het personeel, die dan het bestelde voorwerp er uit neemt. Zo loopt het personeel niet meer rond en is er een gigantische tijdbesparing.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.