Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Webshop lekt prijzen Apple Watch

Geschreven door
Geplaatst op6 november 2014, 0:16 CategorieSmartwatch

Een redelijk betrouwbare bron, het franse iGen.fr, heeft de prijzen van de Apple Watch gelekt op haar website. Een topvrouw bij Apple heeft ook laten weten wanneer het apparaat in de rekken ligt.

Apple Watch tot $4000

De webshop laat weten dat de stalen Apple Watch, zowat het basismodel van de productlijn, zo’n $500 gaat kosten. Voor dat geld heb je echter nog geen bandje bij je horloge, die moet je namelijk apart kopen. Aan de hand van een simpel kliksysteem kan je je horloge daar dan op aansluiten. Die prijs ligt zwaar boven de prijzen van andere smartwatches, die vaak variëren rond de €150-€300.

Golddiggers

De gouden versie van de Apple Watch zou wel een zéér exclusieve versie worden. Het toestel noemt de Apple Watch Edition, en de behuizing is gemaakt van 18-karaats goud. Uiteraard kost dat wel een flinke duit. Wie het toestel in huis wil halen gaat zo’n $4000 dollar op tafel moeten leggen, en daar heb je nog niet eens een bandje voor.

Nieuwe lente, nieuw geluid

De Apple Watch zou volgens een Apple topvrouw in de lente van 2015 in de winkelrekken verschijnen. Er gaan geruchten op dat het horloge eigenlijk vroeger in de winkelrekken zou moeten liggen, maar dat er problemen zijn bij de fabrikant van de schermen. Een van de grootste leveranciers heeft onlangs de boeken gesloten. De schermen zijn gemaakt uit saffierglas en er zijn niet veel bedrijven die in staat zijn zo’n grote hoeveelheid op zo’n korte tijd van de band te laten rollen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.