Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Uber kondigt samenwerking met Spotify aan

Geschreven door
Geplaatst op17 november 2014, 16:43 CategorieKnap

We hadden het eerder al over geruchten rond een samenwerking tussen Spotify en Uber, en die zijn nu bevestigd. Je kan binnenkort je eigen muziek afspelen tijdens je rit.

Je eigen Spotify in auto’s van Uber

Tijdens een persconferentie vandaag werd de nieuwe functie aangekondigd. Het was niet zo’n grote verassing, maar het is toch aangenaam nieuws. Wanneer je in de app van Uber, in de participerende steden, een taxirit besteld kan je vervolgens aangeven welke muziek je tijdens je rit wil horen. Wanneer de auto aankomt zal je afspeellijst al opstaan en kan je van je rit genieten.

Chauffeurs zijn niet verplicht om mee te doen aan de nieuwe functie. Ze kunnen zelf aangeven of ze klanten toelaten hun eigen muziek af te spelen of niet. Wanneer ze er voor kiezen om dat niet te doen, zal de optie simpelweg ook niet verschijnen in de app. Momenteel is de nieuwe functie in enkele grootsteden, waaronder New York City en Mexico City, beschikbaar. Andere landen zullen in de nabije toekomst volgen.

Spotify Uber

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.