Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Talkase is een compacte back-up mobiel voor je iPhone

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2014, 18:03 CategorieSmartphones

Op Kickstarter is onlangs een opmerkelijk project verschenen, namelijk een zeer compacte mobiel die je altijd bij je draagt in het hoesje van je iPhone.

Talkase is de ideale tweede mobiel

Talkase is eigenlijk de combinatie van een hoesje voor je iPhone en een kleine tweede mobiel. Het apparaat is zo ontworpen dat het in het hoesje van je iPhone past, zodat je het altijd bij je hebt. Het is ideaal voor wie twee SIM-kaarten gebruikt, meestal voor zijn of haar werk.

Als je gebeld wordt op je iPhone, wordt dit ook doorgestuurd via Bluetooth naar het apparaat. Zo kan je met eender welk toestel een telefoontje opnemen. Wanneer je iPhone het plots begeeft, kan je nog altijd bereikbaar zijn aan de hand an de Talkase. In het hoesje zijn een SIM-remover en een SIM-adapter toegevoegd zodat je makkelijk on-the-go de kaarten kan wisselen tussen je twee toestellen.

Beschikbaarheid

Meer informatie over Talkase vind je op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.