Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Samsung Note Edge vindt zijn weg naar Nederland

Geschreven door
Geplaatst op12 november 2014, 19:28 CategorieSmartphones

De opvallende Note Edge van Samsung, met een gebogen scherm rond de rand van het toestel, zal ook in Nederland in beperkte mate beschikbaar zijn. Dat liet de fabrikant onlangs weten.

Galaxy Note Edge met gebogen scherm

De Note Edge werd niet zo lang geleden nog aangekondigd door de Zuid-Koreaanse fabrikant. Het toestel is misschien niet zo bekend en daar zit een duidelijke reden achter. Samsung profileert het toestel hoofdzakelijk als een proof-of-concept toestel. Het gebogen scherm is namelijk nog zeer moeilijk te maken. Hierdoor wordt het toestel slechts in kleine aantallen geproduceerd.

Het apparaat zal in Nederland zo’n 849 euro gaan kosten. Een exacte datum is nog niet bekend, maar de release zal in december plaatsvinden. Het apparaat heeft een 5,6-inch Quad HD scherm en zo’n 32GB aan intern geheugen. Het unieke aspect van de Note Edge schuilt in het gebogen scherm aan de rand van het toestel, waar beknopte meldingen of simpele controleknoppen verschijnen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.