Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Microsoft kondigt fitness armband Band aan

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2014, 0:34 CategorieSport

Microsoft heeft onlangs haar eigen intelligente armband aangekondigd voor de sporters onder ons. Onder andere ondersteuning voor de virtuele assistent Cortana is één van de features.

De Microsoft Band is ideaal voor sporters

De Band kan, net als zijn concurrenten als Fitbit, zowat elk aspect van je lichaam opmeten. Je hartslag, calorieopname, bloeddruk, noem maar op. Vervolgens belooft Microsoft dat op basis van die gegevens professionele aanbevelingen worden gegenereerd om je een gezondere levensstijl aan te leren. Het apparaat is vooral gemaakt om samen te werken met smartphones die draaien op Windows Phone, en ondersteunt ook de virtuele assistent Cortana.

Een leuke functie is de ingebouwde GPS-sensor in de Band. Zo hoef je tijdens het lopen je smartphone niet mee te nemen om je locatie vast te leggen, de armband kan het gewoon autonoom doen. Het apparaat kan ook de UV-stralen in je omgeving meten en je zo een melding geven wanneer je je huid moet beschermen.

Beschikbaarheid

De armband gaat zo’n 199$ kosten. In de Nederlandse of Belgische Microsoft Store is het apparaat nog niet te vinden.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.