Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

HP lanceert luxueuze smartwatch MB Chronowing

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2014, 1:00 CategorieSmartwatch

Hewlett Packard heeft met bekende designer Michael Bastian de handen in elkaar geslagen om een smart watch te ontwikkelen. Het resultaat is de luxueuze MB Chronowing.

De MB Chronowing is de verfijnde smartwatch

Het horloge ziet er uit als een luxueus duikershorloge en dat is ook het publiek wat de fabrikant met dit horloge graag zou aanspreken. Door het gebruik van premium materialen en donkere kleuren moet het toestel klasse uitstralen. Het apparaat werkt samen met zowel Android (4.3+) als iOS (iOS 7+). Je kan berichten lezen en versturen, telefoontjes plegen en alle andere functies die je van een smartwatch verwacht zijn aanwezig. Ook het besturen van je muziekbibliotheek.

Het apparaat is rond, maar het scherm in het toestel zelf is zwart. Het is duidelijk dat HP gaat voor de looks van een traditioneel horloge, zoals bijvoorbeeld de Moto 360 van Motorola. De futuristische looks, waar vooral Samsung voor gaat, laat de fabrikant duidelijk links liggen.

Beschikbaarheid

Momenteel is het apparaat voor zo’n 349 dollar exclusief te bestellen bij online winkel Gilt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.