Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Gratis 1TB aan online opslagruimte bij elke Chromebook

Geschreven door
Geplaatst op21 november 2014, 20:45 CategorieComputers

Vanaf nu zal Google iedereen die een Chromebook koopt gratis één terrabyte aan online opslagruimte in Google Drive voorzien. Die krijg je voor twee jaar.

Chromebook

De totale opslag zou volgens Google buiten de promotie zo’n $240 kosten, eerdere soortgelijke promoties van de fabrikant waren meestal slechts voor één jaar geldig. De online opslag komt vooral goed van pas bij de Chromebooks aangezien die geen ingebouwde harde schijf hebben.

Google Chromebooks hebben amper eigen componenten omdat ze niet hun eigen rekenwerk moeten verrichten. Alles gebeurt op de servers van Google. Het nadeel hiervan is dat je altijd een sterke internetverbinding nodig hebt, het voordeel is de lage prijs. Je kan al een Chromebook vinden vanaf zo’n 300 euro in de betere elektronicazaak. Deze promotie komt tevens juist op tijd voor de feestdagen.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.