Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

“GoPro lanceert nog volgend jaar drones”

Geschreven door
Geplaatst op27 november 2014, 13:32 CategorieFotografie

De maker van de bekende compacte camera’s, GoPro, zou volgens de laatste berichten druk aan het werk zijn om volgend jaar drones op de markt te brengen.

GoPro vliegt je achterna

De camera’s van de fabrikant zijn nu al extreem populair bij de beoefenaars van allerlei sporten, van skiën tot skateboarden. Het lijkt dan ook geen slecht idee van de fabrikant om drones te gaan ontwikkelen. Die zouden dan boven je kunnen vliegen terwijl je sport om zo beelden vanuit een uitstekende kijkhoek te maken. Uiteraard is de vraag of GoPro die technologie, die wel al bestaat, op grote schaal kan toepassen en gebruiksvriendelijk kan maken.

Drones zijn momenteel wel veel beschikbaar, maar het blijft toch nog een niche-markt. De vraag luidt of GoPro in staat is om de drone wat meer bekender te maken bij het grote publiek, zodat je op skivakantie omringd wordt door de toestellen. De toestellen zouden tussen de $500 en $1000 gaan kosten, een zeer agressieve prijs ten opzichte van de concurrentie.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.