Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Foto’s in Dropbox makkelijker delen met Carousel

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2014, 22:58 CategorieDiensten

Dropbox heeft vandaag een nieuwe gratis online dienst en iPad-app geïntroduceerd die het makkelijker maakt om je foto’s op de dienst te delen en er ook beter uitziet.

Dropbox & Carousel

Je kan de webversie van de applicatie bereiken op de website van het project. De app is gratis verkrijgbaar voor de iPhone en iPad en ook voor Android-smartphones. Tablets die op Android draaien vallen voorlopig nog even buiten schot. Wanneer je de app of website voor het eerst opent zal je een bestaande Dropbox-account moeten ingeven. Vervolgens scant de software alle foto’s die je daar hebt opgeslagen om ze netjes te weergeven in een zogenaamde fotocarousel.

De dienst is al een tijdje beschikbaar maar is helemaal niet zo populair en heeft dan ook te kampen met teleurstellende cijfers, aldus een topman van Dropbox tegenover The Verge. Het is al mogelijk om al je foto’s automatisch te uploaden op de online dienst, en nu heb je ook een gebruiksvriendelijke manier om ze te weergeven. Het is ook handig om grote albums te delen die niet in een e-mail passen. De app voor iOS vind je hier en voor Android hier.

 

 

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.