Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Flow stroomlijnt overdracht tussen apparaten van Samsung

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2014, 23:09 CategorieSmartphones

Flow is de nieuwe functionaliteit die Samsung onlangs heeft aangekondigd. De software moet het overdragen van gegevens en informatie tussen apparaten van de fabrikant stroomlijnen.

Flow en Continuity

De nieuwe functie heeft veel weg van Apple’s continuity, die het mogelijk maakt om makkelijk te wisselen tussen de producten van de fabrikant. Je kan de functie activeren aan de hand van de deel-knop, die zowat op alle Android-apparaten te vinden is. Zo kan je bijvoorbeeld een link in je browser delen met je Samsung tablet.

In een promotiefilmpje van de nieuwe dienst zien we ook hoe videogesprek op een smartphone naadloos wordt overgenomen op een tablet. Het is nog niet gekend wanneer de dienst beschikbaar zal zijn op de toestellen van de producent. Momenteel rolt Samsung de know-how uit naar ontwikkelaars zodat deze kan worden geïntegreerd in applicaties.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.