Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Facebook introduceert nieuwe app voor groepen

Geschreven door
Geplaatst op20 november 2014, 0:04 CategorieMedia

Facebook Groups, zo heet de app, moet je helpen om de groepen waar je deel uitmaakt op de sociale netwerken beter bij te houden en meer overzicht te creëren.

Facebook zet in op groepen

Momenteel zitten de groepen waar je deel van bent redelijk ver begraven in de Facebook-app. Daar komt nu verandering in door de komst van “Facebook Groups”. De mogelijkheid om je groepen te beheren verdwijnt niet uit de hoofd-app, de nieuwe app moet dienen als een toevoeging.

De app heeft een wat moderner en strakker design als de Facebook-app en biedt wat meer gebruiksgemak rond het beheren van meldingen. Je kan zelf kiezen per groep welke meldingen je wil ontvangen, zoals notificaties of geluidjes bij een nieuwe post. Daarnaast kan je ook kiezen of je bij een notificatie naar de Groups-app of naar de Facebook-app wordt verwezen. Je kan hem voor Android of iOS installeren.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.