Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

eBay introduceert de “intelligente winkel”

Geschreven door
Geplaatst op30 november 2014, 0:38 CategorieKnap

eBay heeft zichzelf gewaagd aan het ontwikkelen van een intelligent systeem voor fysieke winkels. Samen met luxemerk Rebecca Minkoff is de eerste futuristische winkel ontstaan.

eBay gaat voor de fysieke winkel

eBay staat bekend als één van de grootste online platformen om te kopen en verkopen. Het bedrijf heeft nu ook een concept ontwikkeld voor een intelligente fysieke winkel, samen met het luxe damesmerk Rebecca Minkoff. Doorheen de winkel staan spiegels die ook functioneren als touchscreen. Je kan er modeshows, de collectie en het laatste nieuws over het merk bekijken. Je geeft aan welke kledingstukken je wil passen, en vervolgens krijg je een sms-bericht als ze voor jou klaar liggen in een paskamer.

Eens in de paskamer kan je op de spiegel duidelijk zien welke kledingstukken je aan het passen bent. Hier kan je aangeven of je een grotere of kleinere maat wil van een bepaald stuk, wat vervolgens netjes naar je paskamer wordt gebracht. Je kan ook het licht in de paskamer aanpassen, van zonlicht naar het licht van een nachtclub. Voorlopig gaat het enkel nog om een proof-of-concept en zijn er nog niet veel concrete plannen bekend.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.