Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Cocoon kijkt door muren heen om je te beveiligen

Geschreven door
Geplaatst op2 november 2014, 18:26 CategorieHuis en inrichting

De Cocoon is een kleine sensor, gecombineerd met een HD-camera. Het apparaat weet wanneer er iets eigenaardigs aan de hand is in je huis en brengt je op de hoogte.

Cocoon houdt een oogje in het zeil

Het kleine apparaat heeft een HD-camera zodat je altijd een kijkje kan nemen wat er juist aan de hand is bij jou thuis, waar je ook bent. Het apparaat verbindt namelijk met het internet en laat je toe alles te beheren vanaf een bijhorende applicatie voor je smartphone.

Met de zogenaamde SUBSOUND-technologie van het apparaat, worden eigenaardige activiteiten op andere plaatsen in je huis ook waargenomen. Volgens de makers van het apparaat kan Cocoon leren hoe jou leven er uit ziet, en wie er juist wanneer thuis moet zijn. Op die manier worden onverwachte bezoeken gedetecteerd en krijg je een melding op je smartphone.

IndieGoGo

Meer informatie over Cocoon kan je vinden op de pagina van het project op IndieGoGo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.