Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Binnenkort je eigen Spotify afspeellijst in een auto van Uber?

Geschreven door
Geplaatst op15 november 2014, 23:46 CategorieOpvallend

Volgens de laatste geruchten zou Spotify samenwerken met Uber om een systeem te ontwikkelen voor het delen van afspeellijsten. Wanneer je dan in een auto van het bedrijf stapt, kan je eigen afspeellijst vanzelf beginnen met afspelen.

Het liefdeskind van Spotify en Uber

Het nieuws komt van de New York Times. Uber zou deze week een persevenement organiseren met een “special guest”, en de krant heeft het naar eigen zeggen op goede bron dat dat de oprichter van Spotify is. De redenering dat je binnenkort naar je Spotify afspeellijst kan luisteren in een taxi van Uber lijkt vanzelfsprekend.

Het is nog niet duidelijk hoe deze dienst technisch zou werken. Waarschijnlijk kan je smartphone aan de hand van een Bluetooth of NFC verbinding met de stereo-installatie van de auto verbinden. Volgens sommigen zou je afspeellijst automatisch beginnen wanneer je de auto binnenstapt.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.