Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Beats kondigt draadloze Solo2 hoofdtelefoon aan

Geschreven door
Geplaatst op13 november 2014, 23:32 CategorieMuziekspelers

Beats, eigendom van Apple, heeft een draadloze versie van de Solo2 hoofdtelefoon aangekondigd. De hoofdtelefoon draagt ook gewoon het logo van Beats.

Solo2 gaat draadloos

We hadden het eerder al over de sterke geruchten dat er een draadloos model van de Solo2 in de pijplijn zat, en die hadden het dus met het juiste eind. Er werd al heel wat gespeculeerd of de hoofdtelefoon nu het logo van Beats zou dragen of een appeltje, maar het is die eerste geworden.

De Studio Wireless kan niet gebruikt worden als de batterij leeg is, ook al heb je hem verbonden met je smartphone of computer. De Solo2 kan dat wel, hij maakt simpelweg gebruik van de stroom die door dat apparaat wordt voorzien zoals de meeste bekabelde hoofdtelefoons. Het apparaat kost zo’n $300, en als het verleden een les is zal dat waarschijnlijk vertalen naar €300 hier.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.