Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Apple lanceert in stilte online tool om iMessage te ontkoppelen

Geschreven door
Geplaatst op10 november 2014, 15:38 CategorieSmartphones

Apple heeft, na ertoe verplicht te worden door een rechtszaak, in alle stilte een online tool gelanceerd om iMessage berichten los te koppelen. Zo wordt de overstap naar Android of Windows Phone makkelijker.

iMessage naar SMS

Een veel voorkomen probleem van iOS-gebruikers die de overstap maken naar een ander besturingssysteem, Android of Windows Phone, is dat de berichten niet correct gekoppeld worden aan GSM-nummers. De berichten zijn namelijk gekoppeld aan het iMessage-adres en niet aan GSM-nummers.

De tool verschijnt online nadat in mei enkele Apple-gebruikers een zogenaamde ” class-action lawsuit” begonnen tegen het bedrijf. Het gebrek aan de mogelijkheid om iMessage berichten te ontkoppelen blokkeerde het recht om makkelijk over te stappen naar andere besturingssystemen, zo beweren de gebruikers. De online tool is hier te vinden op de website van Apple.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.