Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Alle Lumia’s met Windows Phone 8 krijgen update naar 10

Geschreven door
Geplaatst op14 november 2014, 17:07 CategorieSmartphones

Microsoft heeft laten weten dat elke Lumia smartphone met Windows Phone 8 ook de update zal ontvangen naar het nieuwste besturingsysteem van de fabrikant, namelijk Windows 10.

Lumia & Windows 10

Het nieuws kwam vrij nadat iemand van Microsoft op de Twitter-account van Lumia antwoordde op de vraag van een gebruiker. Die wou namelijk een Lumia kopen en vroeg zich af of hij dan later ook de update ging krijgen naar Windows 10. Microsoft liet weten dat het bedrijf van plan is om alle Lumia’s te updaten naar Windows 10, maar het is nog niet duidelijk wanneer dat juist zal gebeuren.

Het is best wel een opvallend stukje nieuws dat Microsoft deze updates doorvoert. Veel gebruikers van Windows Phone 7.8 waren niet te spreken over het feit dat ze de update naar Windows Phone 8 niet konden doorvoeren, al was dat vaak te wijten aan gebrekkige hardware. Microsoft kondigde onlangs nog haar eerste eigen Lumia smartphone aan, de Lumia 535.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.