Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

TinyScreen is een superklein schermpje voor creatievelingen

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2014, 21:15 CategorieComputers

TinyScreen is een zeer klein LCD-schermpje met volledige kleurenweergave, een ideal hebbeding voor de hobbyisten en geeks onder ons om mee aan de slag te gaan.

TinyScreen en TinyDuino

De TinyScreen is een component gemaakt voor de TinyDuino, een superklein circuit gebaseerd op de alom bekende Arduino. Het is een volledig open-source platform waarbij creatieve geeks, zogenaamde makers, allerlei creaties maken. Het kleine scherm opent een hele wereld vol nieuwe mogelijkheden voor deze creatievelingen.

Het wordt mogelijk om zelf stappentellers, smartwatches en fietscomputers te maken. Uiteraard zijn dit enkele voor de hand liggende voorbeelden, en wordt het uitkijken naar alle creaties die dit kleine en goedkope schermpje waar kan maken. Op Kickstarter is de campagne al een zeer groot succes.

Kickstarter

Meer informatie over dit kleine schermpje vind je op de pagina van het project op Kickstarter.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.