Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

SOL is een laptop die volledig draait op zonne-energie

Geschreven door
Geplaatst op23 oktober 2014, 23:25 CategorieComputers

SOL is een unieke laptop die gebruikers in staat stelt om overal en altijd een laptop te gebruiken, onafhankelijk van fossiele energie.

SOL is voor avonturiers

De laptop is vooral gemaakt voor beroepen waar energie niet altijd dicht in de buurt is, en vaak schaars is. Denk maar aan ontdekkingsreizen op de Noordpool of plaatsen veraf van de beschaving, zoals een woestijn. SOL zou ook zeer handig kunnen zijn in dorpen in Afrika waar energie niet overdadig aanwezig is.

SOL zit verpakt in een constructie die je kan open plooien tot meerdere zonnepanelen. Die zijn verbonden met de laptop en voorzien hem zo van energie. De makers maken zich sterk dat je de laptop nooit aan een energiebron zal moeten aansluiten. Het toestel is vooral gericht op bedrijven, zo wordt er geadverteerd dat je een model kan bestellen met een eigen logo op de achterkant.

Beschikbaarheid

Meer informatie over deze milieuvriendelijke laptop kan je vinden op de website van het product.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.