Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Slimger is een externe batterij die in je portefeuille past

Geschreven door
Geplaatst op26 oktober 2014, 22:36 CategorieSmartphones

Slimger is een zeer kleine en compacte externe batterij voor je smartphone die probleemloos in de meeste portefeuilles past zodat je hem altijd bij je hebt.

Slimger is er altijd

Er is natuurlijk niets zo vervelend als een smartphone die het begeeft op een cruciaal moment.Uiteraard zijn er al heel wat oplossingen en externe batterijen beschikbaar, maar die zijn vaak redelijk onhandig en hebben een kabel nodig die je ook nog eens moet meesleuren. De Slimger wil die problemen oplossen.

Het apparaat heeft zowat dezelfde afmetingen als een creditcard en past dus in je portefeuille. Zo heb je hem altijd bij je, ook wanneer je hem onverwachts nodig hebt. Wanneer je je smartphone met het toestel oplaadt zou je zo’n 5 uur meer kunnen bellen of internetten.

IndieGoGo

Meer informatie over deze batterij vind je op de pagina van het project op IndieGoGo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.