Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Rhinoshield is een dunne maar sterke case voor je iPhone

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2014, 21:58 CategorieSmartphones

De Rhinoshield was de laatste paar dagen een groot succes op Kickstarter. Het hoesje is zeer dun maar kan je iPhone toch tegen heel wat schade beschermen.

Rhinoshield maakt van je iPhone geen lelijk ding

Er zijn al heel was hoesjes op de markt die je iPhone kunnen beschermen tegen allerlei vormen van schade, waarbij valschade de meest belangrijke is. Helaas zijn deze vaak zeer dik, zwaar en zijn ze helemaal niet zo mooi. Een beetje zonde om het design van prachtige smartphone zo te verknoeien. De makers van Rhinoshield beweren de oplossing te hebben gevonden.

Het hoesje maakt gebruik van een bepaalde soort polymeer die de schokken opvangt. Zo wordt de energie van de schok doorheen het polymeer gestuurd, en niet meer door je iPhone en alle fragiele onderdelen. In het filmpje zien we hoe de makers een iPhone met een Rhinoshield laten vallen van op een aanzienlijke hoogte, zonder een schrammetje schade aan het toestel.

Kickstarter

Meer informatie over dit opmerkelijke hoesje kan je vinden op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.