Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Raak je huisdier nooit meer kwijt dankzij Pod

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2014, 23:03 CategorieDieren

Pod is een zeer compacte en lichte GPS-tracker voor je kat of hond. Zo kan je je viervoeter zorgeloos laten rondlopen zonder hem te verliezen.

Pod houdt een oogje in het zeil

Pod is een kleine GPS-tracker die je kan bevestigen op de halsband van je hond of kat. Vervolgens wordt de locatie van je huisdier continu bijgehouden zodat je altijd kan raadplegen waar hij of zij nu weer uithangt. Aan de hand van een Bluetooth-verbinding met je smartphone kan je in real-time de huidige locatie raadplegen of kijken waar je viervoeter overal uithangt wanneer jij even niet kijkt.

Er is ook een Petlink-systeem waarbij de statistieken van je huisdier, hoeveel hij of zij rondtrekt of hoe snel hij of zij kan lopen worden bijgehouden. Vervolgens kan je die statistieken vergelijken met honden en katten over heel de wereld om te kijken hoe sportief of lui jou huisdier nu juist is.

IndieGoGo

Meer informatie over Pod vind je op de pagina van het project op IndieGoGo.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.