Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Orange laat je videochatten met jezelf uit de toekomst

Geschreven door
Geplaatst op12 oktober 2014, 22:14 CategorieKnap

Provider Orange heeft een opmerkelijke site gelanceerd waar je gezicht geanalyseerd wordt en er vervolgens een berekende schatting wordt gemaakt van hoe jij er over 20 jaar zal uitzien. Vervolgens kan je ook met je toekomstige zelf praten.

Orange wil de toekomst in kaart brengen

Eerst wordt je gezicht geanalyseerd door de webcam van je computer, als je geen webcam hebt kan je een foto uploaden. De webapplicatie zal alle aspecten van je gezicht, zoals de opbouw en leeftijdskenmerken, analyseren. Vervolgens moet je je huidige leeftijd aangeven en je huidskleur aanduiden. Hierna wordt een 3D-model van jezelf over 20 jaar gecreëerd.

Je kan videochatten met jezelf door simpelweg enkele vragen te stellen. Uiteraard is er niet zoveel waar je over kan praten aangezien er slechts enkele antwoorden vooraf geprogrammeerd zijn. Je kan bijvoorbeeld wel vragen hoe het nu zit met robots en hoe je favoriete team het nog gedaan heeft in de competitie. Al bij al zeer leuk om te doen.

Aan de slag

Als je geïnteresseerd bent in het project kan je altijd eens met jezelf praten op deze website.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.