Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Olive steekt een handje toe in stresssituaties

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2014, 22:54 CategorieGezondheid

Olive is een intelligente armband die kan weten waar en wanneer je stress hebt, en helpt je daar vervolgens ook mee kan helpen.

Olive is de stressbal van de 21ste eeuw

Olive is een intelligente en stijlvolle armband die je constant rond je pols draagt. De armband meet verschillende variabelen, zoals je hartslag en huidgeleiding, om te weten wanneer je je in een stresssituatie bevindt. De armband verzamelt hier statistieken rond zodat je ze later kan bekijken. Daarnaast kan Olive ook je slaappatroon meten om te analyseren of je wel voldoende en goed slaapt.

Wanneer er zich een stresssituatie voordoet zal je automatisch een melding ontvangen op je smartphone. Vervolgens kan je verschillende technieken raadplegen om weer te kalmeren, zoals mediteren met een rustig muziekje op de achtergrond. De makers van Olive beweren zo een uitstekende remedie tegen stress aan te bieden.

IndieGoGo

Meer informatie over Olive kan je vinden op de pagina van het project op IndieGoGo.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.