Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Notti is een elegante intelligente lamp

Geschreven door
Geplaatst op24 oktober 2014, 20:29 CategorieDesign

Er bestaan al heel wat zogenaamde “intelligente lampen”, met als bekendste toestellen de Hue lampen van Philips. Notti wil er uit springen met een prachtig design.

Notti houdt je op de hoogte

Notti verbindt met je thuisnetwerk en kan vervolgens bestuurd worden aan de hand van de bijhorende applicatie voor je smartphone. De makers van de lamp noemen hem dan ook “app enabled”. Je kan de kleur kiezen, hem aan of uit zetten, of bepaalde kleuren en acties koppelen aan notificaties.

Zo kan je bijvoorbeeld de lamp blauw laten flikkeren wanneer je een Facebook-melding krijgt, of groen wanneer je een sms ontvangt. Op die manier kan je makkelijk weten wat je smartphone je wil melden, zonder hem voortdurend in je handen of in je broekzak te hebben.  De makers van Notti benadrukken dat de lamp vooral esthetisch veel mooier is dan andere varianten op de markt.

Kickstarter

Meer informatie over deze lamp kan je vinden op de pagina van het project op Kickstarter.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.