Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Nooit meer veters binden dankzij Nubits

Geschreven door
Geplaatst op5 oktober 2014, 22:29 CategorieKleding

Nubits is een vernuftige oplossing voor het binden van veters. Door het gebruik van magneten klikken de veters automatisch dicht.

Nubits zijn het nieuwe velcro

De makers van Nubits ergerden zich mateloos aan die vervelende veters, die je telkens weer opnieuw en opnieuw moet binden. Ze gingen notabene voortdurend los waardoor je doorheen je dag of tijdens je workout veel tijd verliest. De oplossing die ze hebben bedacht is nog makkelijker dan velcro.

Nubits zijn kleine magnetische plaatjes waarin je veters passen. Je bindt de bovenste drie rijen veters vast aan één van de Nubits. Vervolgens kunnen klikken de twee probleemloos tegen elkaar door de magnetische kracht. Op die manier zitten je voeten vast en hoef je nooit meer je veters te binden.

Kickstarter

Meer informatie over de Nubits vind je op de pagina van het project.

 

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.