Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met de MAID Oven bak je altijd perfecte gerechten

Geschreven door
Geplaatst op31 oktober 2014, 20:34 CategorieHuis en inrichting

MAID is zowel een intelligente oven als een sympathieke keukenassistent. Het toestel gidst je door allerlei gerechten en gebak om ze perfect klaar te maken.

MAID is ook je persoonlijke assistent

De oven heeft een klein touchscreen en is verbonden met het internet. Aan de hand van het scherm kan je allerlei recepten opvragen, inclusief de lijst met ingrediënten. Vervolgens krijg je stap per stap uitleg over hoe je dat gerecht juist moet klaarmaken, gepersonaliseerd op maat van jou gezin. De oven warmt zichzelf ook op de juiste temperatuur op zodat je gerecht er onmiddellijk in kan wanneer je klaar bent met de voorbereidingen.

Het apparaat dient niet enkel voor het klaarmaken van ovengerechten maar ook gerechten voor andere toestellen. Je kan er allerlei recepten in terug vinden, aangezien die afkomstig zijn van andere gebruikers van het platform. Ook doorheen die recepten kan het touchscreen in combinatie met een sympathieke computerstem je gidsen.

Beschikbaarheid

Meer informatie over deze intelligente oven kan je vinden op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.