Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met de B4RM4N maak je altijd perfecte cocktails

Geschreven door
Geplaatst op30 oktober 2014, 21:28 CategorieHandig

De B4RM4N is een intelligente beker, of “shaker”, voor het maken van cocktails. Hij zit vol met sensoren die kunnen meten en wegen hoeveel van welke drank je juist moet toevoegen om de ideale cocktail klaar te maken.

Word de held van elk feestje met de B4RM4N

Deze beker zit vol met sensoren die kunnen meten en wegen hoeveel drank er juist in de beker zit. Het apparaat verbindt met je smartphone aan de hand van Bluetooth. In de app kan je aangeven welke cocktail je wil klaarmaken. Vervolgens krijg je een lijst met alle ingrediënten en dranken die je nodig hebt.

Wanneer je alles bij de hand hebt wordt je stap voor stap uitgelegd hoe je de cocktail moet klaarmaken. Je hebt geen maatbekers of dopjes meer nodig, de beker laat je zelf weten hoeveel je juist moet toevoegen aan de hand van LEDs en de app. Het wordt dus wel zeer gemakkelijk om een ideale cocktail te maken, tevens ook ideaal voor wie graag de show steelt op feestjes.

Beschikbaarheid

Meer informatie over de B4RM4N vind je op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.