Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Met de Artist zet je altijd het perfecte kopje koffie

Geschreven door
Geplaatst op29 oktober 2014, 21:03 CategorieHandig

De Artist is een koffiezetapparaat dat, volgens de makers, altijd het perfecte kopje koffie kan zetten en barista’s overbodig maakt.

Artist is je persoonlijke barista

Je hebt twee soorten koffiedrinkers: mensen die met een bakje Senseo de dag rond komen, en mensen die van elke koffieboon de achtergrond kennen en uitsluitend Italiaanse termen hanteren wanneer het op hun dagelijkse dosis caffeine aankomt. De Artist wil die twee groepen simultaan aanspreken, door altijd een uitstekend bakje koffie te zetten.

Het apparaat verbindt met het internet en vervolgens ook met je smartphone. In de bijhorende applicatie kan je vervolgens kiezen welke koffie je juist wil drinken. Je kan zowat alle parameters aanpassen, van de temperatuur tot de druk van het water waarmee de koffie gebrouwen wordt.

Kickstarter

Meer informatie over de Artist kan je vinden op de pagina van het project op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.