Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Lumu is een lichtmeter voor je smartphone

Geschreven door
Geplaatst op18 oktober 2014, 19:51 CategorieFotografie

Lumu is een handige gadget voor de professionele- of amateurfotografen onder ons. Het kleine toestel verbindt met je smartphone en kan vervolgens perfect het licht meten.

Lumu is ideaal voor fotografen

Lumu is een kleine, half-ronde sensor, die probleemloos in je broekzak past. Het toestel kan je aansluiten in de hoofdtelefoon-poort van je iPhone om hem te verbinden. Vervolgens kunnen de digitale sensoren in het toestel allerlei variabelen meten over het licht, en deze weergeven in de bijhorende applicatie.

Je kan de Lux-waarden meten, foot-candles en de “exposure value”. Dit hebbeding is dus bijzonder handig voor degenen onder ons die zich bezighouden met fotografie en filmen, of het nu op amateur- of op professioneel niveau is. Als je wil filmen is daar een aparte app voor voorzien, waarmee je de FPS value, Shutter Angle en Shutter Time kan meten.

Beschikbaarheid

De Lumu is beschikbaar op de webshop van de fabrikant voor € 149 euro met gratis verzending naar Nederland of België.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.