Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

Jolt is een draadloze oplader voor je GoPro

Geschreven door
Geplaatst op16 oktober 2014, 19:26 CategorieFotografie

Jolt is volgens de makers de eerste draadloze oplader ontwikkeld voor de bekende point-and-shoot camera’s van GoPro.

Charge-and-shoot met Jolt

Het systeem bestaat uit twee onderdelen: de Jolt oplader enerzijds en de bijhorende batterijen anderzijds. De batterijen kunnen aan de hand van inductie, het systeem dat ook al door verschillende smartphones en smartwatches wordt gebruikt. Je kan de batterij opladen door hem simpelweg op de oplader te leggen.

De makers van Jolt hebben de oplader breder gemaakt dan de GoPro, zodat je er ook andere toestellen mee kan opladen die het systeem ondersteunen. Je kan zo ook meerdere batterijen voor je GoPro opladen in één keer. Draadloos opladen is zeker en vast interessant voor de GoPro, aangezien je de waterdichte behuizing steeds moet ontmantelen om de batterij op te laden.

Kickstarter

Meer informatie over dit project kan je vinden op Kickstarter.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.