Het laatste nieuws en onafhankelijke reviews van de nieuwste gadgets

HTC introduceert Re als schattig alternatief voor de GoPro

Geschreven door
Geplaatst op9 oktober 2014, 20:09 CategorieFotografie

De GoPro heeft eigenhandig een markt gecreëerd en domineert deze ook tot op heden. HTC wil een alternatief aanbieden voor iedereen onder ons die niet zo avontuurlijk is en het ook niet zo heeft op extreme sporten, het resultaat is de Re.

Re is een schattige camera

De Re is geen camera voor de liefhebbers van extreme sporten die fantastische beelden willen schieten, een beetje het publiek wat de GoPro zijn roem heeft bezorgd. De Re moet een draagbare en compacte camera zijn voor iedereen die gewoon zijn leven op film wil.

Het toestel heeft de vorm van een periscoop en ziet er op een of andere manier wel schattig uit. De camera is waterdicht en komt met een hele hoop accessoires, zoals hoofdbanden en montagestukken, net als de GoPro. Alle beelden die je maakt verschijnen onmiddellijk op je smartphone.

Beschikbaarheid

De kleine camera zal begin 2015 in de Benelux verkrijgbaar zijn en zal zo’n 229 euro gaan kosten.

  • Delen:

Laat een reactie achter

Opmerking: E-mail wordt niet gepubliceerd of gedeeld.